Nudimo izdelave vseh vrst ventilacijskih fasad proizvajalcev:

Alucobond,
Alucobond je kompozitna plošča, izdelana iz dveh aluminijastih vrhnjih plošč in plastičnega ali mineralnega polnila različnih debelin.
Plošče Alucobond so zelo primeren material za oblaganje fasad, nadalje tudi za strešne obrobe, balkonske obloge, predelne stene, notranje dekoracije, razstavne prostore, ohišja strojev in aparatov ter mnoge druge možnosti.
Imajo odlične lastnosti, kot npr. izjemno ravna površina, velika izbira barv in enostavnost obdelave. Alucobond je bil razvit za natančen, pa vendar sodobnim zgradbam prilagodljiv ovoj.
Več informacij…

Trespa,
Sodobna tehnologija proizvodnje zagotavlja ploščam izjemno vremensko odpornost. Na površini in skozi ves prerez so barvno in oblikovno obstojne kljub neposrednim zunanjim vplivom, kot so sončna svetloba, vlaga, kisli dež, zmrzovanje itd. Zaradi poobdelave s tehnologijo EBC so odporne tudi proti vplivom UV-svetlobe.
Trespa Meteon® so veliko-formatne in visokotlačne kompaktne plošče. Narejene so iz 70 % lesnih vlaken in 30 % termovezočih smol. Stisnjene so pri visoki temperaturi in pod visokim tlakom. Njihova površina je obarvana s posebnimi pigmenti, ki so integrirani v smole in negovana s tehnologijo EBC (Electon Beam Curing).
Več informacij…

Fundermax,
Površinske strukture FunderMax Interior kolekcije vključujejo „ mat efekt“ – brez prstnih odtisov, visoko sijajne in moderne lesne dekorje in dekorje plemenite betonske strukture. FunderMax kolekcija je vir navdiha in omogoča osupljiv design notranjega interiera. Z izjemnimi površinskimi strukturami se doseže edinstveni izgled in otip, katerekoli pohištve opreme ali stenske zidne obloge.
Več informacij…

Rieder,
• Eternit,

Pri izvajanju del uporabljamo najnovejšo opremo, ki omogoča strokovno izvedbo določene storitve.
Nudimo garancijo na svoje storitve in zagotavljamo odličnost.